Ons selectie proces

FAQ

Is een online sollicitatie gesprek mogelijk?

Meestal nemen we 2 sollicitatiegesprekken af. Ons doel is om dat in 7 dagen af te ronden. Dan kan het makkelijker zijn om elkaar digitaal te spreken. Maar het liefst zien we je in het echt op een van onze locaties. Kun je gelijk zien waar jij komt te werken!

Hoe kan ik me voorbereiden op het sollicitatiegesprek?

Lees vooraf de functieomschrijving en bekijk onze social kanalen (bijvoorbeeld Instagram). Dan krijg je ook een beetje een gevoel van de plek waar jij komt te werken. En wie weet schiet er wel een vraag bij je te binnen. Schrijf ‘m op en stel hem tijdens het sollicitatiegesprek. Maar het allerbelangrijkst is: wees jezelf. Want authenticiteit vinden wij belangrijk.

 

Moet ik in Amsterdam wonen?

Ook al hebben we veel vestigingen in Amsterdam, je hoeft niet in Amsterdam te wonen. Al is het wel makkelijker als je een dienst hebt die om 00.30 uur eindigt. Wil je bij ons komen werken? Maar is Amsterdam te ver weg? Bekijk dan vacatures voor onze andere locaties.

Wat voor soort diensten zijn er?

We hebben verschillende diensten. De een begint in de ochtend, de ander eindigt om 00.30 uur. Bespreek hierin ook met ons jouw voorkeuren!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.