Het succes achter The Seafood Bar

Zij maken van elke dag een feest. Voor onze gasten, ons team én onze gerechten. Zonder hen kunnen we het niet. Maak daarom kennis met onze helden.

Word onderdeel van ons team

Werken bij The Seafood Bar betekent plezier hebben in én naast je werk, werken in een mooie omgeving en met de mooiste duurzame producten.

Wil jij dat ook? Bekijk dan onze vacatures.

Ervaringen van ons team

"Hallo! Mijn naam is Sophie, en mijn reis bij The Seafood Bar begon vier jaar geleden als Assistant Manager. Afgelopen zomer ben ik gepromoveerd tot General Manager en leid ik een van onze locaties in Amsterdam.

Hier heb ik leuke dingen meegemaakt; geen dag is hetzelfde. De ene dag serveren we Gin-Tonics en oesters, en de andere dag verzorgen we de catering voor een modeweek evenement.

Werken hier heeft ook voordelen, zoals deelnemen aan de Seafood Cruise of leren over allerlei soorten vis (en hoe je ze moet bereiden) bij de Seafood Bar Academy.

Wat ik waardeer is dat The Seafood Bar goed georganiseerd is en dat ze goed voor het personeel zorgen. Als je hard werkt, zijn de mogelijkheden eindeloos."

Sophie
Bedrijfsleider

"Hallo! Mijn naam is Clanton en mijn culinaire reis van vijf jaar bij The Seafood Bar in Amsterdam is er een voor in de boeken. Vanaf dag één ben ik omarmd door een warme, familiaire sfeer onder collega's, iets wat zeldzaam is in de horeca. Het feit dat het management een goed verzorgde maaltijd aan het personeel biedt, zegt veel over hun waardering en zorg voor het team.

Het menu is als een zee van smaken - rijk, gevarieerd en altijd vers. Ondanks de dagelijkse drukte - een teken van onze populariteit - blijft het team altijd kalm, goed gecoördineerd en met een glimlach. Deze goed geoliede machine draagt bij aan de consistentie van kwaliteit en service.

Recente renovaties weerspiegelen de groei en ambitie van The Seafood Bar. Deze upgrades hebben niet alleen onze ruimte uitgebreid, maar ook onze capaciteit om nog meer klanten tevreden te stellen. En hun tevredenheid? Die blijkt uit de lachende gezichten, de gevulde tafels en de vele terugkerende gasten. Kortom: werken bij The Seafood Bar voelt als thuiskomen, koken voor familie en gezamenlijk bijdragen aan de culinaire herinneringen van onze gasten. Passie huist hier in elk gerecht en elke schelp."

Clanton
Chef de Partie

"Hallo! Mijn naam is Melissa en ik begon mijn reis bij The Seafood Bar als ober. Na een paar maanden kreeg ik een promotie tot Shift Leader en bekleedde deze positie ongeveer een jaar, waarna ik werd uitgenodigd om deel uit te maken van het team van Assistent Managers.

Werken bij The Seafood Bar gaat verder dan alleen werken. Ze bieden verschillende trainingen, zoals wijn- en gastvrijheidstrainingen. Mijn kennis over zeevruchten is ook aanzienlijk toegenomen.

Wat ik leuk vind aan The Seafood Bar is dat er veel groeimogelijkheden zijn. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel kon groeien. The Seafood Bar heeft zoveel verschillende functies. Er is altijd een uitdaging."

Melissa
Assistent bedrijfsleider 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.